Vi vill överträffa våra kunders förväntningar

På Respect är vi måna om att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är därför stolta över att så många kunder till oss är återkommande kunder eller kunder som vi har en löpande lång relation med.När vi bygger långsiktiga relationer med våra kunder har vi också möjlighet att hjälpa till att bygga upp långsiktiga strategier inom området hållbar utveckling som gynnar både affärerna och den enda planet vi har att tillgå.
Några exempel case från utvalda kunder


logos-3

Martin&Servera

Respect hjälpte oss att genomföra uppförandekodsaudit i Sverige och internationellt på våra leverantörer

– Anna-Lena Norman, Hållbarhetschef

B&B Tools

I samarbetet med Respect gjorde vi Creating Shared Value Rating (supplier self assessment), auditutbildning och laguppdateringstjänster för Sverige och Norden.

– Per Spett, Inköpschef & Anita Åsdal, Kvalitets- och miljöansvarig

HSB

Respect hjälpte oss med Creating Shared Value Rating och framtagning av audit checklista

– Jane Svensk, Avtalschef

Telge

Respect stödjer oss i arbetet med leverantörsutveckling och i implementeringen av det web-baserat verktyget Creating Shared Value Rating

– Maria Serey, Inköpsanalytiker

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL)

Med hjälp av Respect genomför vi audits enligt SKL sociala och etiska krav i länder som Kina, Thailand, Malaysia, Indonesien, Litauen och Sverige

– Peter Svensson, Upphandlingskonsult

Svenska Institutet

Respect stödjer oss i processledning på Svenska Institutets program She Entrepreneurs, ett ledarskapsprogram för unga kvinnliga sociala entreprenörer på uppdrag av SIPU International och SE Forum.

– Svenska Institutet